Ska skaffa mig ett par arbetsbyxor i stretch

Planerar att anlita ett företag som får hjälpa mig fälla ett stort träd på tomten. Jag har en ek som är närmare 30 meter hög. Trädet är idag alldeles för stort för att jag själv ska kunna såga ner det. Risken finns också att trädet faller över på grannens hus om jag har lite otur vid trädfällningen. Jag har lite buskar som börjat växa sig för stora på tomten, de ska jag dock kapa ned på egen hand med en häcksax.

Ska iväg idag på lunchen och köpa nya arbetskläder. Mina gamla målarbyxor och arbetsjacka har blivit trasiga, så det är hög tid att köpa nya. Har kikat på ett par arbetsbyxor i stretch och en blå arbetsjacka med extra fickor. Arbetsbyxor kan vara lite dyra men jag tycker det är värt att betala extra om de är slitstarka och bekväma att bära. Arbetsbyxor i stretch har jag inte använt innan, men min kompis har tipsat mig att testa stretchbyxor denna gång när jag köper nya byxor.

När jag är och handlar arbetskläder ska jag passa på och svänga förbi måleributiken som ligger i närheten. I sommar blir det målning av svärmors sommarstuga i Närke. Den har stått obehandlad i snart 10 år och behöver en renoveras. Svärmor har anlitat ett lokalt byggföretag som renoverat fasaden på huset. Nu är det bara målningen av kåken som är kvar och det fixar jag på en helg, så länge jag har tur med vädret. Man vill gärna att solen skiner och att det är varmt när man målar, då torkar nämligen färgen snabbare.

Har själv ett sommarhus i Skara. Vi brukar åka med familjen till Skara ett par gånger om året. Självklart blir det en sväng till Skara Sommarland, barnen älskar det stället. Var själv ofta på Skara Sommarland när jag var liten. Vattenrutschkanan och motorcyklarna var det roligaste jag visste.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.