Jag ska bli student!

I somras fick jag det besked som jag väntat på, typ hela livet känns det som. Jag sökte in på mina betyg och jag hade noga räknat på att jag skulle klara mig på de poäng jag lyckats skramla ihop under gymnasiet. Och visst gick det bra. Jag kom in på min drömutbildning på Jönköping University och skulle till hösten, närmare bestämt 3 september, börja läsa Marketing Strategy.

Första utmaningen var att hitta en lägenhet men efter många om och men så hittade jag en tjej som ville bli av med sitt studentrum. När jag första gången satte nyckeln i dörren så var jag inte så nervös. Jag var beredd på att det skulle vara ganska litet och kanske till och med lite sunkigt. Men sunkigt var det absolut inte, toaletten var fräsch och själva rummet där jag både skulle ha min soffa från IKEA och min 90cm säng var supermysigt. Men litet. Det var det.

Förvaring? Not so much

Jag hade lämnat ungefär halva min garderob hemma och var riktigt stolt att jag gjort det utan en enda tår. Jag älskar nämligen mina kläder och det var även det mamma hade oroat sig för mest, hur ska du få plats?! Jag hade lugnat henne och sa att vi löser det på plats, det måste ju finnas förvaringsskåp. Men det där var lättare sagt än gjort. Förvaringen som fanns var badrumsskåpet ovanför handfatet och där fick typ min tandborste och i bästa fall en eller två tandkrämstuber plats.

Jag och mamma insåg därför ganska direkt att vi behöver förvaringsskåp och det är NU! Vi tog oss därför till närmsta butik och mätte och hade oss, allt för att maxa förvaringen. Till slut kom vi hem med två smala men väldigt smarta förvaringsskåp som nu står intryckta längs vägen i mitt studentrum. Det är trångt, men det är mysigt!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.