Din samarbetspartner inom el & hiss

MSW Service jobbar dagligen med el, hiss & tekniken runtom för att få vårt samhälle att fungera. Många fastnar dagligen i hissar och givetvis handlar det inte bara om att släppa ut personen i fråga utan också se till att det inte händer något liknande igen och att den oavsett hisstyp blir lagad. Det finns allt från plattformshiss till villahissar men som alla är anpassade efter vissa behov. Ibland kanske det handlar om att en person som sitter i rullstol ska kunna ta sig upp och ner på en arbetsplats. Lik väl behöver kanske samma person möjligheten att ta sig upp och ned för våningarna i sitt eget hem. Hissen hjälper oss ofta i vardagen oavsett om vi kan gå eller inte.

En plattformshiss blir till ett hett diskussionsämne när jag och mina kollegor på lunchen pratar om våra värsta rädslor. Min ena kollega berättar då att hon har väldig fobi för att åka hiss för att hon en gång fastnat mellan två våningar och inte kommit ut på 2 timmar. Jag förstår att det blir traumatiskt men jag kan ändå bara uppmuntra henne till att lita på hissen hon åker i. Det handlar ju inte om att du har gjort något speciellt för att förtjäna det, vad jag tror i alla fall, utan snarare om ren och skör otur.

Det finns alla hissar på marknaden

Just MSW jobbar dessutom med alla förekommande hissar på marknaden, allt från en stolhiss till en stor industrihiss. Man ser även vanligtvis trapphissar eller varuhissar för att underlätta i olika verksamheters vardagar. Det finns ett urval med produkter på MSW:s hemsida där ni kan läsa mer och se till att fråga på så lovar jag att du ska få nyttiga svar som kan hjälpa dig i dina funderingar 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.