Anlita städhjälp – bland det bästa vi gjort

Nu har vi använt oss av städhjälp här hemma i lite mer än ett halvår och jag måste säga att det är bland det bästa vi bestämt oss för att göra. Så bra investerade pengar som resulterar i att vi får tid över till sådant vi faktiskt vill göra. Att komma hem efter en lång arbetsvecka till ett nystädat hem är en otrolig känsla som jag aldrig vill vara utan någonsin igen.

Stormtrivs erbjuder alltifrån hemstädning till byggstäd och trappstädning

Vi har anlitat ett företag som heter Stormtrivs och dom är verkligen så proffsiga inom sitt yrke. Snacka om ett företag som är lyhörda och tar fram de bästa lösningarna efter sina kunders behov. Stormtrivs hjälper dig inte bara med hemstädning utan erbjuder dessutom en mängd andra tjänster som alltifrån flyttstädning och företagsstädning till byggstädning och trappstäd. Hade jag varit egen företagare så hade jag inte tvekat en sekund på att anlita detta proffsiga gäng till att hålla rent på arbetsplatsen.

I år anlitar vi hjälp med årets stora fönsterputsning

Vi har bestämt oss för att anlita Stormtrivs till att göra vårens stora fönsterputsning här hemma nu om ett par veckor och det ska bli så skönt att både få rena fina rutor igen samt att slippa göra det själv detta år. Just fönsterputsningen vill man ju att det ska bli extra bra och det tar lätt en hel dag för oss båda om vi skulle göra det själva. Varför har vi inte tänk på att anlita någon till detta innan? Går du själv i tankarna om att anlita någon form av hjälp med städning eller liknande så vill jag varmt rekommendera dig till att spana in Stormtrivs och alla deras tjänster. Du kommer inte att ångra dig, det vågar jag nästan lova!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.